Roglič iz komolca odstranil kamen, ki ga je nosil na prelazih

Roglič iz komolca odstranil kamen, ki ga je nosil na prelazih
10.08.2018 AVTOR: DZ, vir: Primož Roglič/Instagram

Primož Roglič je že v ponedeljek za TV Slovenija povedal, da preveze čez desni komolec nima zaradi padca na dirki po San Sebastianu, ampak zaradi manjšega operativnega posega.

Primož Roglič je v pripravah na dirko po Franciji – takrat se je mudil na visoki nadmorski višini v Sierra Nevadi – grdo padel. Rane so se mu dolgo celile. Tudi na dirki po Sloveniji, ki jo je tako prepričljivo dobil, še ni imel zaceljenih ran. Tudi na desni nogi je imel tako globoko rano, da se mu je iz etape v etapo odpirala in je na cilje etap prihajal z okrvavljenim dresom. Ni pa vedel, da ima v komolcu tudi kamen.

Komolec ga je sicer bolel še posebej ob vožnji na čas, ko je telo v še bolj prisiljeni drži kot običajno. Kljub vsemu je odpeljal tako dirko po Sloveniji kot dirko po Franciji. In to na kako izjemen način! Po padcu na dirki v San Sebastianu pa se je pred pripravami na drugi del sezone odločil za manjši operativni poseb. Želel je videti, zakaj ga komolec še vedno tako boli. In za TV Slovenija je v ponedeljek na sprejemu v Ljubljani dejal:

“Ko sem prišel domov sem odstranil še kamen, ki sem ga vlačil s sabo ta dva meseca čez vse prelaze. Zdaj poskušam poskrbeti za tisto osnovno zdravje.” Zdaj je “spomin” pokazal še na svojem Instagramu. Kar velik kamen ga je v teh tednih oviral. Ob fotografiji pa je zapisal: “Kamen, ki je z mano dirkal po Sloveniji, dirko po Franciji in Klasiko San Sebastian. Nosil sem ga v komolcu." Zdaj ga je dokončno odstranil, pred nadaljevanjem sezone tako ne bo več čutil nepotrebnih bolečin v komolcu. Njegov glavni cilj pa svetovno prvenstvo v Innsbrucku in tudi zadnja klasika v sezoni – dirka po Lombardiji.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ