Roglič o tem, kdaj si bo obril noge: Ko prvič zmagam

Roglič o tem, kdaj si bo obril noge: Ko prvič zmagam
09.03.2023 AVTOR: DZ, foto: Sirotti

Pa smo dobili odgovor na to, kdaj bo Primož Roglič poskrbel za svoje neobrite noge, s katerimi je požel veliko pozornosti na dirki Tirreno-Adriatico.

"Vse ob svojem času. Sem rekel, da ko prvo dirko zmagam, se obrijem. Samo, da ne bom zdaj neobrit do konca kariere. Bomo videli," je Primož Roglič v smehu dejal za spletno stran primozroglic.com. Po treh etapah je o dirkanju še dejal: "Utrujen sem. Počutim se kot pravi kolesar. Dobrodšel nazaj. Zaenkrat je vse fino, dirkamo in gremo dalje v naslednje etape."

Prav v včerajšnji na dirki Tirreno-Adriatico je bilo v zaključku zaradi vetra zelo pestro. Roglič je bil takrat v prvi skupini, saj je Jumbo Visma skrbela za selekcijo: "Bilo je precej vetrovno. Predvsem proti samemu finalu. S fanti smo poskusili nekaj narediti in konec koncev biti spredaj, na varnem. Šli smo na polno, ni uspelo. Gremo dalje. Ni bilo nekega pravega sodelovanja z vsemi. Če bi dobro zaokrožili, bi moralo iti, ampak se je nazaj polovilo."

Že danes je pred kolesarji zanimiva etapa z zahtevnejšim zaključkom in tega se pri Jumbo Vismi zavedajo. “Se mi zdi, da imamo zelo močno ekipo tudi z Woutom za tak finiš, kot je jutri. Če bo vse dobro, bomo poskusili narediti tudi kakšen rezultat,” je za spletno stran primozroglic.com še dejal Roglič. Sicer pa je njegov glavni cilj v letošnji sezoni dirka po Italiji. Po odpeljani dirki Tirreno-Adriatico bo nastopil še na dirki po Kataloniji.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ