Roglič se ni mogel pridružiti kolegom

Roglič se ni mogel pridružiti kolegom
21.01.2021 AVTOR: DZ, foto sirotti

Primož Rogliča se ni mogel pridružiti klubskim kolegom na prvih skupnih pripravah. Razlog? Bil naj bi v stiku z okuženim z novim koronavirusom.

Člani moštva Jumbo Visma se mudijo na pripravah v španskem Alicanteju. Tam so se zbrali 18. januarja. Med njimi bi moral biti tudi Primož Roglič, a se jim zaenkrat še ni mogel pridružiti.

Sicer je dlje časa preživel v zimskošportnem središču Tignesu, a zdaj bi že nabiral kilometra s kolegi. Razlog za odpoved pa je v tem, da je bil v stiku z osebo, okuženo z novim koronavirusom. Posledično je v izolaciji ostal tudi Primož Roglič, pa čeprav, pišejo mediji, naj bi bil na testiranju negativen.

Ekipa bo v Alicanteju ostala do 29. januarja, Nizozemci pa so sporočili, da ne vedo, če se jim bo do takrat Roglič že lahko pridružil. To tudi pomeni, da ga ne bo na predstavitvi ekipe, ki bo na sporedu v petek. Sicer pa naj bi Roglič sezono začel na dirki Pariz-Nica v začetku marca. Vse pa naj bi se spet vrtelo okrog dirke po Franciji in potem olimpijskih iger.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ