Roglič septembra spet s Froomom in Thomasom

Roglič septembra spet s Froomom in Thomasom
21.08.2018 AVTOR: DZ, foto: sirotti

Iz moštva LottoNL Jumbo so potrdili, da bo Primož Roglič septembra spet nastopil na dirki po Veliki Britaniji. To pomeni, da se bo spet soočil tudi s Thomasom in Froomom.

Dirka po Veliki Britaniji iz leta v leto pridobiva na popularnosti. Letos je organizatorjem vsekakor še kako ustrezalo, da sta se tako Geraint Thomas kot Christopher Froome odpovedala nastopu na španski Vuelti. Posledično bosta kolesarja moštva Sky lahko nastopila na domači dirki ekstra kategorije, ki se bo začela 2. septembra v Pembrey Country Parku in končala 9. septembra v Londonu.

Organizatorji dirke po Veliki Britaniji so zdaj sporočili, da so iz ekipe LottoNL Jumbo prejeli potrditev, da se bo na dirko vrnil tudi Primož Roglič. Roglič je že lani tam nastopil in do končne zmage pomagal Larsu Boomu, medtem ko se je sam s pomočjo tiste dirke odlično pripravil prav na svetovno prvenstvo, saj je v Bergnu v vožnji na čas osvojil izjemno drugo mesto. Prav zanimivo, da je organizatorjem dirke uspelo pritegniti vsaj tri tako vrhunske kolesarje, ki so se borili za najvišja mesta na dirki po Franciji. Morda pa se bo za nastop odločil še Tom Dumoulin, drugi na Touru?

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ