Roglič: Novo leto, novi jaz

Roglič: Novo leto, novi jaz
01.01.2024 AVTOR: DZ, vir: Primož Roglič/Instagram

1. januar je tu in mnogi kolesarji - še posebej tisti, ki so zamenjali ekipe - se lahko z današnjim dnem v javnosti predstavljajo v novih dresih. Tudi Primož Roglič.

V kolesarstvu je večina pogodb sklenjenih do 31. decembra, tako da kolesarji, ki se sicer odločijo za menjavo ekipo, v novi sredini ponavadi že trenirajo novembra in decembra, vendar ne smejo nositi novih dresov.

To se, če ne pride do drugačnega dogovora, lahko naredi šele s 1. januarjem. In na ta dan je počakal tudi Primož Roglič. Po dolgih letih je zapustil Jumbo Vismo, zdaj pa je član moštva Bora Hansgrohe. Nemška ekipa je dres za sezono 2024 - ta je nekoliko drugačen od prejšnjega - predstavila že decembra. Zdaj pa je fotografijo, na kateri je v ta dres oblečen tudi sam objavil še Primož Roglič.

Prevladujeta dve barvi. Rumena in različni odtenki zelene. Dvema največjima sponzorjema je namenjeno največ prostora. To sta Bora in Hansgrohe. Velika sprememba za ekipo je opremljevalec SRAM, ki ga je Roglič lani uporabljal že pri nizozemski ekipi. Tu je še napis Grenke. Tudi rokavice so rumene. O samem dresu smo že pisali, omenimo samo še pripis Primoža Rogliča ob objavi fotografije: "Novo leto, novi jaz."

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ