Rogličeva klubska kolega podaljšala pogodbi

Rogličeva klubska kolega podaljšala pogodbi
24.04.2024 AVTOR: DZ, foto: Sirotti

Če je Cian Uijtdebroeks lani nezadovoljen prekinil pogodbo z Boro Hansgrohe, pa povsem drugač razmišlja zmagovalec dirke po Italiji Jai Hindley.

Iz moštva Bora Hansgrohe - za to ekipo kolesari tudi Primož Roglič - so sporočili, da se za podaljšanje pogodbe uspeli dogovoriti z dvema kolesarjema. To sta Florian Lipowitz in Jai Hindley.

Slednji se lahko pohvali z zmago na dirki po Italiji. Poleg tega je Giro enkrat končal tudi že na drugem mestu. Lani pa je po zaslugi etapne zmage en dan nosil tudi rumeno majico na dirki po Franciji. Letošnjo sezono je uspešno začel, cilj pa je, da bo v najboljši formi na dirki po Franciji.

“Sem zelo vesel, da sem lahko podaljšal pogodbo. Resnično cenim njihovo zaupanje in priložnosti, ki so mi jih pri ekipi že do zdaj dali. Cenim, kar je ekipa do zdaj naredila zame. Bili so pomemben del moje kariere in razvoja. Res so postali druga družina in tu se počutim kot doma,” je v uradni izjavi za javnost dejal Hindley. Dodal pa je še, da komaj čaka, da se bo še razvijal, in da bo postajal vse boljši in boljši. Seveda z vse večjimi cilji:

“To je nekaj, kar je bilo zame vedno zelo pomembno. Imamo podobno vizijo in hvaležen sem za zaupanje, ki ga imajo. Komaj čakam, da v tej ekipi nadaljujem svojo zgodbo.” Hindley ima 27 let, nekdanji biatlonec Florian Lipowitz, ki je tudi podaljšal pogodbo, pa je dopolnil 23 let. Pred njim je tudi prva tritedenska dirka. “Vesel sem, da nam je uspelo obdržati oba kolesarja. Oba sta zelo nadarjena. Gledano dolgoročno sta oba pomembna za to ekipo. Z Jaijem smo se veselili največjega uspeha na tritedenskih dirkah. Njegove sposobnosti so jasne. Poznamo tudi Florianov potencial in ga želimo postopoma razviti,” je dejal glavni mož ekipe Ralph Denk.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ