Rogličeva nova oblačila 2020

Rogličeva nova oblačila 2020
18.12.2019 AVTOR: DZ, vir: Jumbo Visma

Primož Roglič in Jumbo Visma. Pet izpostavljenih kolesarjev je predstavilo nove drese za sezono 2020. Program dirk bo znan 20. decembra.

Dresi moštva Jumbo Visma bodo v sezoni 2020 še nekoliko bolj rumeni kot so bili letos. Ekipa je drese predstavila prek videa, v katerem so predstavili, katere vse majice so do zdaj že osvojili. Obenem pa tudi s fotografijo, na kateri v novih dresih pozira pet najbolj izpostavljenih kolesarjev. Seveda je med njimi tudi Primož Roglič. Ob njem pa še Dylan Groenewegen, Steven Kruijswijk, Wout van Aert in nova pridobitev Tom Dumoulin.

Večjih sprememb kar se sponzorjev tiče ni. Hlačke bodo črne, majice pa predvsem rumene z črnim osrednjim predelom. Tam sta napisa dveh glavnih sponzorjev. Z rumenimi črkami zapisan JUMBO in z belimi VISMA. Na dresu, predvsem pa rokavih in na sprednji strani je še napis Hema. Vidni so še napisi Better, Bianchi, Zuiver in seveda AGU, ki proizvaja drese. Kolesarji te ekipe so letos zares blesteli.

Predvsem Primož Roglič, ki je dobil dirko po Španiji in bil tretji na dirki po Italiji. Obenem je dobil tri krajše etapne preizkušnje in dve enodnevni dirki. Sezono je končal kot prvi na lestvici UCI. Steven Kruijswijk je bil tretji na dirki po Franciji, kjer sta blestela tudi Dylan Groenewegen in Mike Teunissen. Ekipa je dobila tudi ekipni kronometer. Za naslednje leto ekipi mnogi napovedujejo, da se bo enakovredno kosala z mogočnim Ineosom.

Predvsem pa se zaenkrat še ugiba, kdo izmed vodilnih kolesarjev moštva bo nastopil na kateri izmed velikih dirk. Kruijswijk je že napovedal, da bo veliko stavil na špansko Vuelto. 20. decembra bomo izvedeli, kje bosta natopila Tom Dumoulin in Primož Roglič. Veliko govoric v tujih medijih se je že pojavilo, da naj bi Dumoulin nastopil na Giru, Roglič pa na Touru, a vse bo znano 20. decembra, ko bo na sporedu predstavitev ekipe.

Jumbo Visma 2020: Primož Roglič, Tom Dumoulin, Steven Kruijswijk, Dylan Groenewegen, Wout Van Aert, Tony Martin, George Bennett, Jos Van Emden, Antwan Tolhoek, Sepp Kuss, Koen Bouwman, Laurens de Plus, Pascal Eenkhoorn, Tobias Foss, Robert Gesink, Chris Harper, Lennard Hofstede, Amund Grondahl Jansen, Tom Leezer, Bert Jan Lindeman, Paul Martens, Christop Pfingsten, Timo Roosen, Mike Teunissen, Taco Van Der Hoorn, Jonas Vingegaard in Maarten Wynants.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ