Rogličevih pet nasvetov olimpijcem

Rogličevih pet nasvetov olimpijcem
03.02.2022 AVTOR: DZ, foto: Sirotti

Pri Jumbo Vismi so se spet izkazali z zanimivim spotom, v katerem glavno vlogo igra Primož Roglič. Tokrat svetuje hitrostnim drsalcem.

Jumbo Visma ni samo World Tour ekipa. Poleg tega so pod tem imenom združeni še ženska kolesarska ekipa, moška razvojna ekipa in ekipa, ki nastopa v hitrostnem drsanju. Tu imajo številne zvezdnike tega športa, kot je na primer Svet Kramer, ki je osvojil že štiri zlate olimpijske medalje, dve srebrni in tri bronaste.

Nekateri bodo nastopali tudi na prihajajočih olimpijskih igrah. In prav tem je bil namenjen videoposnetek, v katerem ima glavno besedo Primož Roglič. Pred nekaterimi klubskimi kolegi - med temi so tudi Steven Kruijswijk, Sepp Kuss in Robert Gesink - se predstavi kot: "Ok, fantje. To je dobro varovana skrivnost. Včasih sem bil smučarski skakalec. Vem, je velik šok. To je bil moj najljubši šport. A letos bom sledil drugačnemu. Hitrostnemu drsanju. Naši kolegi iz ekipe gredo na olimpijske igre v Peking. Zato jim dajmo nekaj nasvetov."

In, kaj naj bi bil prvi nasvet? "Prvi nasvet je z moje strani. Ne pasti." Sledil nasvet, da je lahko še kako spolzko in posnetek z uvodnega ekipnega prologa, na katerem je leta 2019 z ekipo padel. Tretji nasvet? "Pazite na ljudi na pot z znaki." Seveda je posnetek z dirke po Franciji in letošnjega padca Tonyja Martina zaradi nepozorne gledalke.

"Primož, zakaj ne vprašamo Wouta. On lahko naredi vse," je bil predlog Roberta Gesinka. In peti nasvet … "Ni konec, dokler ni zares konec." In seveda sledi posnetek z dirke Liege-Bastogne-Liege. "In zapomnite si. Če vam v Pekingu ne uspe, se še vedno lahko preizkusite v drugem športu. Kot sem se jaz." Olimpijske igre se začnejo 4. februarja. Letos jih prireja Peking. Prvič v zgodovini bo isto mesto gostilo tako poletne kot zimske olimpijske igre.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ