Rohan Dennis v Ineos

Rohan Dennis v Ineos
09.12.2019 AVTOR: DZ, vir: Team Ineos

Dolgo se je govorilo in ugibalo. Zdaj pa je prišla potrditev. Svetovni prvak v vožnji na čas Rohan Dennis je bo v naslednji sezoni nastopal v dresu moštva Ineos.

Rohan Dennis se je po tej sezoni kljub veljavni pogodbi razšel z moštvom Bahrain Merida. S povsem drugačno opremo je ubranil naslov svetovnega prvaka v vožnji na čas. Potem pa se je do zdaj ugibalo, kje bo nadaljeval kariero. Zdaj je dokončno jasno. Moštvo Ineos je v svoje vrste dobilo novega vrhunskega kronometrista.

"To so bile moje sanje odkar sem prestopil med profesionalne kolesarje. Kot zunanji opazovalec sem bil vedno z navdušenjem spremljal ekipo. Vedno je bil tudi eden izmed ciljev voziti za to ekipo. Zdaj sem si to željo uresničil. To je izjemen občutek in velika čas," je dejal Rohan Dennis:

"Že čutim to povezanost z ekipo, saj tu verjamejo v inovacije, še posebej se posvečajo vožnji na čas, ki me tudi mene navdušuje." Dennis se bo ekipi pridružil na decembrskih pripravah na Majorki. Sezono bo začel že januarja na domači dirki Santos Toru Down Under:

"Dirkati v Avstraliji je vedno nekaj posebnega. Še posebej za družino, ki me na dirkah ponavadi ne vidi. Zato bo nekaj posebnega tam prvič nastopiti v dresu Ineosa." Dennis je to dirko tudi že dobil. Pri Ineosu so se pred sezono 2020 že okrepili tudi z zmagovalcem dirke po Italiji Richardom Carapazom. Prišli pa bodo tudi mladi Carlos Rodriguez, Brandon Rivera in Ethan Hayter. Ekipo so zapustili Diego Rosa, Kenny Elissonde, Kristoffer Halvorsen in David De la Cruz.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ