Rok Naglič v Meblojogi in z mislijo na olimpijske igre

Rok Naglič v Meblojogi in z mislijo na olimpijske igre
21.01.2019 AVTOR: DZ, foto: Andrej Dekleva

Rok Naglič bo v sezoni 2019 vozil dvojni program. Udeleževal se bo cestnih dirk in dirk v olimpijskem krosu.

Rok Naglič je sicer član moštva Calcit Bike Team in bo za to ekipo tudi večji del sezone nastopal, se je pa dogovoril za sodelovanje s primorskim moštvom Meblojogi. Vse z mislijo na to, da se v olimpijskem krosu uvrstil na olimpijske igre 2020, ki bodo v Tokiu. Trenutno je v olimpijskem krosu na lestvici Mednarodne kolesarske zveze najvišje uvrščeni Slovenec. O tem, da bo treniral in včasih še dirkal za Meblojogi pa:

“Robert Jenko me je povabil, da bi treniral z njimi. Po pogovoru s predsednikom kluba Cufijem ter trenerjem sem v to privolil. Zavedamo se, da lahko iz tega potegnem ogromno pozitivnih stvari. Osebno do Meblojogi ekipe nimam nobenih obveznosti, tudi nobene pogodbe nismo podpisali, gre zgolj za ustni dogovor.” Dogovor o sodelovanju, torej, ki bi mu omogočil še nekoliko boljše priprave na tekme v olimpijskem krosu:

“Šli so mi zelo na roko, saj so mi dali na uporabo njihovo klubsko kolo, na dirkah bom vozil v njihovem dresu. Zelo sem vesel, da so tudi v mojem matičnem klubu Calcit temu prisluhnili ter mi dopustili to možnost, da lahko za določen del priprav sedem tudi na cestno kolo. Zelo se veselim prihajajočih dirk. Začnem tako kot lani na Cipru, nato vmes presedlam na cesto do prve gorsko kolesarske dirke na domačih tleh XC Vrtojba. Ter nato dalje na XC sceni, zgolj vmes, ko bom imel luknjo, bom zopet skočil na cesto, da se pripravim za naslednji del sezone.”

Značke: Gorsko
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ