Rose vam z adventnim koledarjem in nagradami želi pričarati praznično vzdušje

Rose vam z adventnim koledarjem in nagradami želi pričarati praznično vzdušje
03.12.2015 AVTOR: Matej Zalar
Nemški proizvajalec koles in opreme Rose se je lotil zanimivega projekta: oblikovali so adventni kolesarski koledar, ki vsak dan nagradi srečnega izbranca.

Do koledarja lahko dostopate preko spodnje povezave - bike-channel.tv/thema/advents kalender-2015-24-tolle-preise - rund-ums-bike 

Adventni koledarji, odpiranje okenc vsak dan in "goljufanje" s čokolado, ki je na vrsti šele čez nekaj dni, so ena najlepših in najbolj zaželenih stvari v prazničnem času pri otrocih. 

Tudi nekoliko starejši ljudje pa se po zaslugi Rosea v adventnem času lahko veselijo kot otroci. Vsak dan lahko obiščete posebno internetno stran, na kateri so objavljene povezave do videov - za vsak dan v adventnem času obstaja en posnetek.

V posnetku vam zastavijo vprašanje, vi pa morate nanj poiskati pravilen odgovor in ga sporočiti organizatorjem. Ti bodo izmed pravilnih odgovorov vsak dan izžrebali enega nagrajenca, ki bo dobil za tisti dan vnaprej določeno nagrado. 

Kviz/vprašanja so resda v nemščini, a se že na njihovem YouTube kanalu in Roseovi spletni strani skriva ogromno odgovorov, zato le malo pobrskajte, in nagrade so lahko vaše. Nagrajence vsak dan sproti objavljajo na spletni strani koledarja, zato ne pozabite preveriti, če je nagrada slučajno vaša.

Danes nagrado podarja Thule, video pa si oglejte na povezavi - bike-channel.tv/film/adventsk alender-2015-03-dezember-thul e.
Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ