S kolesom, Lidlom in Tomom Boonenom do pomarančnega soka (VIDEO)

S kolesom, Lidlom in Tomom Boonenom do pomarančnega soka (VIDEO)
27.02.2016 AVTOR: D. Z.
Sponzor moštva Etixx Quick Step Lidl se je pred znamenitimi enodnevnimi klasikami odločil za zanimivo potezo.

Trgovsko podjetje Lidl je pred letošnjo sezono postalo sponzor ene izmed najbogatejših kolesarskih ekip Etixx Quick Step. Ni skrivnost, da so za belgijske ekipe najpomembnejše enodnevne klasike, ki se nezadržno bližajo. Prva bo na sporedu že v soboto. Omloop Het Nieuwsblad. Pri Lidlu so naredili prav posebno kolo, povezano z ožemalnikom pomaranč.

In tako se bodo navdušenci lahko posredno pomerili s Tomom Boonenom. V prav posebni dirki. Merili bodo, koliko soka bodo iz pomaranč lahko s poganjanjem pedal iztisnili v enem kilometru. Trasa je prav posebna. Zadnji kilometer dirke po Flandriji. Vse skupaj se bo začelo že pred jutrišnjo dirko. Lidl vabi navdušence na Lidlovo stojnico v Ghentu, kjer se bo 'tekmovanje' začelo. Stojnica bo odprta od 9.30 naprej.

Ne glede na to, ali bo nekdo zmagal ali ne, domov bo lahko odnesel posebno steklenico. Lidl bo s to akcijo nadaljeval še na nekaterih enodnevnih klasikah. To bodo Dwars door Vlaanderen (23. marec), Gent-Wevelgem (27. marec), dirka po Flandriji (3. april), Scheldeprijs (6. april), Barbantska puščica (13. april), Valonska puščica (20. april) in Liege –Bastogne –Liege (24. april).

 

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ