S slovenskimi kolesarji na pot tudi zvesta spremljevalka

S slovenskimi kolesarji na pot tudi zvesta spremljevalka
20.09.2014 AVTOR: BOSTJAN SVETE
Ponferrada bo med 21. in 28. septembrom gostila najboljše svetovne cestne kolesarje in kolesarke. Z našimi reprezentanti in reprezentantkami je proti severozahodu Španije odpotovala tudi njihova zvesta sopotnica, Frutabela.
Člani slovenske kolesarske reprezentance so kot popotnico za uspešen nastop v Ponferradi v dar prejeli nekaj paketov priljubljene sadne, iz Ajdovščine pa jim poleg najboljših želja pošiljajo tudi nekaj burje v hrbet za čim hitrejši nastop. Slovenija je sicer doslej na svetovnih prvenstvih v kolesarstvu osvojila šest kolajn. Lahko tokratna 23-članska zasedba poskrbi za vnovično zvišanje bere slovenskih uspehov, ki jih je leta 2001 z bronom v Lizboni začel Andrej Hauptman?

 
 


Kmalu nov, kolesarski okus Frutabele
Frutabela je letos poleti postala uradni partner slovenskega kolesarstva, poleg sponzorstva s Kolesarsko zvezo Slovenije pa sta bila podpisana še partnerska dogovora z organizatorji dirke Po Sloveniji ter Maratona Franja. V sklopu sodelovanja že nastaja tudi nov okus priljubljene sadne rezine. Tako so pred tedni člani slovenske reprezentance obiskali sedež podjetja Fructal. Nastal je naslednji video:
 
Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ