S takim Jaguarjem bodo spremljali Wigginsa

S takim Jaguarjem bodo spremljali Wigginsa
06.03.2015 AVTOR: D. Z.
Na dirki Pariz-Nica, ki se začne v nedeljo, bo najprej na sporedu prolog in Bradley Wiggins bo imel zares zanimivo spremstvo. Jaguarja F-Type v barvah svetovnega prvaka.

Bradley Wiggins je aktualni svetovni prvak v vožnji na čas in v mavrični majici bo nastopil na prologu dirke Pariz-Nica. in pri Skyu bodo poskrbeli, da bodo vzbudili še več pozornosti. Wigginsa bo spremljal Nicolas Portal. In to v prav posebnem avtomobilu. Jaguarja F-Type so 'opremili' s posebnimi mavričnimi barvami, značilnimi za svetovnega prvaka.

Wiggins bo prvič vozil tudi posebej zanj prebarvano kolo Pinarello Bolide. Sicer pa so F-Type Coupe prvič predstavili na lanski dirki po Franciji. Prolog v Franciji bo dolg 6,7 km, Wiggins pa je to dirko dobil leta 2012, torej v sezoni, ko je dobil tudi dirko po Franciji. »Postati svetovni prvak je posebna čast, v nedeljo imeti v mavrične barve prebarvanega Jaguarja F-Type pa bo nekaj neverjetnega, « je dejal Wiggins.

Sicer pa je britanski šampion dejal, da bo tokrat dirkal v vlogi pomočnika Richieju Portu in Geraintu Thomasu, saj se sam pripravlja na enodnevne klasike v Belgiji, predvsem na dirko Pariz-Roubaix. Po najvišjih mestih pa bi rad posegel prav v prologu.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ