S takim Jaguarjem bodo spremljali Wigginsa

S takim Jaguarjem bodo spremljali Wigginsa
06.03.2015 AVTOR: D. Z.
Na dirki Pariz-Nica, ki se začne v nedeljo, bo najprej na sporedu prolog in Bradley Wiggins bo imel zares zanimivo spremstvo. Jaguarja F-Type v barvah svetovnega prvaka.

Bradley Wiggins je aktualni svetovni prvak v vožnji na čas in v mavrični majici bo nastopil na prologu dirke Pariz-Nica. in pri Skyu bodo poskrbeli, da bodo vzbudili še več pozornosti. Wigginsa bo spremljal Nicolas Portal. In to v prav posebnem avtomobilu. Jaguarja F-Type so 'opremili' s posebnimi mavričnimi barvami, značilnimi za svetovnega prvaka.

Wiggins bo prvič vozil tudi posebej zanj prebarvano kolo Pinarello Bolide. Sicer pa so F-Type Coupe prvič predstavili na lanski dirki po Franciji. Prolog v Franciji bo dolg 6,7 km, Wiggins pa je to dirko dobil leta 2012, torej v sezoni, ko je dobil tudi dirko po Franciji. »Postati svetovni prvak je posebna čast, v nedeljo imeti v mavrične barve prebarvanega Jaguarja F-Type pa bo nekaj neverjetnega, « je dejal Wiggins.

Sicer pa je britanski šampion dejal, da bo tokrat dirkal v vlogi pomočnika Richieju Portu in Geraintu Thomasu, saj se sam pripravlja na enodnevne klasike v Belgiji, predvsem na dirko Pariz-Roubaix. Po najvišjih mestih pa bi rad posegel prav v prologu.

Značke: Cestno
Komentarji
ukmarmiha 06.03.2015 21:13
Tole kar je na sliki pa ena fajn maserka in gremo!!! Juhhuuuuuu!!!
mv 07.03.2015 09:52

Če bo še servis blizu..

hmm 07.03.2015 16:56

Lepa kombinacija. (ko bom velik bom Winggo)nasmeh

Firnk 07.03.2015 17:39
@mv:

Če bo še servis blizu..

Ne rab servisa, sej ma do rezervni kozi na avtu pršraufani, tko da prvi dve lah komot v grmovje ob cest zmeče :P

mv 07.03.2015 17:49
@Firnk:
@mv:

Če bo še servis blizu..

Ne rab servisa, sej ma do rezervni kozi na avtu pršraufani, tko da prvi dve lah komot v grmovje ob cest zmeče :P


Avto.

*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ