S takim kolesom bo dirkal Grega Bole

S takim kolesom bo dirkal Grega Bole
29.12.2015 AVTOR: D. Z.
Grega Bole bo v naslednji sezoni vozil za moštvo Nippo Fantini. Vrača se tudi na kolo De Rosa.

Ekipa upa, da bo spet povabljena na italijanski Giro. Grega Bole se je v to ekipo vrnil, potem ko je lani vozil za CCC Sprandi Polkowice. Nippo Fantini je ekipa, v kateri vozi tudi nekdanji zmagovalec Gira Damiano Cunego. Ekipa, oziroma, bolje rečeno kar proizvajalec koles De Rosa pa je zdaj predstavil kolo, ki ga bo med drugimi uporabljal tudi Grega Bole.

Gre za De Rosin model Protos Team Edition 2016. Barve pričakovane. Barve, po katerih je ekipa že poznana tudi z dirke po Sloveniji in tudi z lanskega Gira. Na kolesu prevladuje oranžna barva, vključene so še modra, bela in črna. Opazen je še značilen logotip. Bel z rdečim srcem. Protos je najboljši model proizvajalca. Kolesarji bodo uporabljali opremo Campagnolo Super Record.

Obroči so Campagnolo Bora, gume pa IRC, ki prihajajo z Japonske. Sicer pa je ta znamka do zdaj bila poznana predvsem v motokrosu. Na kolesu so opazne še komponente FSA in Vision ter Selle Italia in Time. Sicer pa bodo kolesarji že kaj kmalu začeli sezono, saj se del ekipe seli v Argentino, na vse bolj popularno dirko po San Luisu, na kateri bodo nastopali številni zvezdniki, tudi Slovenec Matej Mohorič.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ