Sagan odrinil tekmeca:: To se pač zgodi (VIDEO)

Sagan odrinil tekmeca:: To se pač zgodi (VIDEO)
31.03.2017 AVTOR: D. Z.
Belgijska televizija Sporza je pokazala posnetek z dirke Gent-Wevelgem, na katerem se jasno vidi, kako je Peter Sagan odrinil kolesarja Vantomma.

Predvsem na klasikah je boj za pozicije ogorčen. Tistim najboljšim, največjim zvezdnikov je marsikaj prihranjenega, a vendarle lahko pride do prerivanja.

In posnetki televizije Sporza so jasno pokazali, da na to ni imun niti Peter Sagan. Na dirki Gent-Wevelgem je med vzpenjanjem na Kemmelberg odrinil Maxima Vantomma, ki je moral zato zavirati. Posnetek so pokazali v oddaji “Extra Time ”. “Videl sem posnetke, kako je Sagan Vantomma odrinil iz glavnine v obcestno oviro. To je zlobno dejanje. " je najprej dejal priznani belgijski novinar Karl Vannieuwkerke in dodal:

"Po mojem mnenju je svetovni prvak to naredil nalašč. Tega ne smeš narediti, razen, če si povsem neizkušen. To je hokejski body check, ”  Tudi gosta v tej oddaji Oliver Naesen in Bram Tankink sta videla posnetek in bila nadvse kritična. “Tu bi si lahko zlomil rebro. Sam bi ga zagotovo odrinil stran, ” je dejal Naesen. Tankink pa: “Sagan je dvakratni svetovni prvak. Nosi to majico in meni, da lahko prehiteva kjerkoli.

Vantomme je dirko končal na 11 mestu, na twitterju pa se je na polemiko odzval: “To je življenje malih kolesarjev. ” Pri Bori Hansgroheju se na vse skupaj niso odzvali, zato pa se je prek twitterja odzval Sagan: “Pravkar sem videl video trčenja z Maximom Vantommom na dirki Gent-Wevelgem. Tega se sploh nisem zavedal. Žal mi je, vendar pa se take stvari na dirkah dogajajo. ” Vročica pred nedeljsko dirko po Flandriji – tam bo Sagan branil lansko zmago – se vsekakor stopnjuje.
 

 

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ