Sanjsko močna Astana na Vuelti, Vincenzo Nibali potrdil nastop!

Sanjsko močna Astana na Vuelti, Vincenzo Nibali potrdil nastop!
31.07.2015 AVTOR: D. Z.
Zdaj je jasno. Zares se nam obeta nadvse zanimiva dirka po Španiji. Nastop je zdaj potrdil še Vincenzo Nibali. Astana bo nadvse močna.

“Na Vuelti bom tudi sam. Z Arujem in Lando in preostalo Astano. Kakšen spektakel za naše navijače. Vsi združeni za en cilj, ” je Vincenzo Nibali zapisal na twitterju. In tako je zdaj jasno. Na dirki po Španiji bomo gledali zelo močno Astano. Po drugem in tretjem mestu na italijanskem Giru bosta tam barve Astane branila Fabio Aru in Mikel Landa.

“To je najbrž najmočnejša ekipa, ki sem jo kdajkoli imel na tritedenski dirki. Že na Giru je bila Astana zelo močna, vendar ni imela pravega šampiona, ki bi lahko razorožil Alberta Contadorja. Zdaj pa res imamo eno izmed najmočnejši ekipa, ” je za velonews.com potrdil menedžer Astane Giuseppe Martinelli. Italijan ni želel izpostaviti, kdo bo prevzel vlogo kapetana:

“Z dvema ali tremi imamo ekipo, ki lahko premaga Quintano ali Frooma. Pričakujem, da nas čaka nov obračun po Touru. ” Ne smemo pa pozabiti, da je bil na Giru prav Landa izjemno močan. Nastop so že potrdili Alejandro Valverde, Joaquim Rodriguez, Tejay van Garderen …

Značke: Dirka po Franciji, Dirka po Italiji, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ