Santini s posebnima kolekcijama slavi junake Pariz – Roubaixa

Santini s posebnima kolekcijama slavi junake Pariz – Roubaixa
17.03.2022 AVTOR: N. Gr., foto: Santini

Italijanski proizvajalec kolesarskih oblačil Santini je pripravil dve posebni kolekciji, za katere so motiv našli v posebnostih Pariz – Roubaixa, severnega pekla, s katerim se zaključuje sezona tlakovanih klasik.

Pri Santiniju večkrat postrežejo s posebnimi kolekcijami dresov, ki obeležujejo najbolj pomembne dogodke sezone. In ker smo že povsem zakorakali v spomladansko sezono klasik, so se zdaj odločili, da se z novima kolekcijama poklonijo vsem junakom in junakinjam Pariz – Roubaixa in predvsem kockam, ki to dirko delajo tako posebno.

Kolekcija Pariz – Roubaix je zasnovana v temnejši barvi, vzorci pa so zasnovani na podlagi tlakovcev slovitega Arenberškega gozda. Druga kolekcija pa je L'Enfer du Nord, po slovensko severni pekel, ki vključuje žive barve in divje vzorce, ki ponazarjajo kaos severnega pekla.

Osrednji del vsake kolekcije je seveda ženski in moški dres, dopolnjuje pa jo še baselayer, kratke hlače, nogavice in tudi jakna, ki je narejena iz PolarTec NeoShella in tako pripravljena na brutalne razmere, ki kolesarje večkrat pričakajo na spomladanskih klasikah.

Zaenkrat so se jim letos kolesarji uspešno izognili, a glavni del sezone šele prihaja. Ko bo ta vikend konec Milana Sanrema, se bo pozornost navdušencev nad klasikami za tri tedne usmerila v Belgijo in Francijo, vrhunec pa bo dirka po Flandriji 3. aprila in potem Pariz – Roubaix 14 dni kasneje.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ