Sedežne opore KS v olimpijskem krosu

Sedežne opore KS v olimpijskem krosu
10.04.2018 AVTOR: Vladimir Pakrac
Potopne sedežne opore končno dobivajo svoje mesto tudi v olimpijskem krosu in maratonu. Kind Shock sklenil sodelovanje z enduro ekipami Ibis, GT, BH Miranda ter Focus, KMC in Absolute Absalon v XC.

Sedežne opore Kind Shock slovijo kot ene izmed prvih in dandanes tudi najzanesljivejših na trgu. Zato so pri KS-ju ponosno objavili, da so prednosti potopnih sedežnih opor (končno) prepoznali tudi tekmovalci in ekipe v olimpijskem krosu in maratonu, ki bodo s KS-jevimi sedežnimi oporami nastopali že na letošnjih dirkah. Kot zanimivost velja izpostaviti, da bo s potopnimi sedežnimi oporami nastopala tudi ženska cestna ekipa Maaslandster.

Med gravitacijsko orientiranimi ekipami bodo pri KS-ju sodelovali z ekipami Ibis, Gt Factory Racing, BH Miranda in Kellys Factory Team. V olimpijskem krosu bodo prisotni na kolesih lastne ekipe KS-Kenda, poljske ekipe Kross Racing, Focus Racing KMC Ekoi Suntour, uporabljala pa jih bosta tudi olimpijska prvaka Julien Absalon in Gunn-Rita Dahle

 

KS potopne sedežne opore sicer proizvaja in razvija že dve desetletji, v segmentu pa je ključno vplival na dokončen preboj potopnih sedežnih upor v širšo uporabo. 

KS-jev nabor se razprostira od lahkih, karbonskih pa vse do najugodnejših potopnih sedežnih opor.

Več na kssuspension.com

Značke: Gorsko, Cestno
Komentarji
sigix 10.04.2018 17:32

A to je reklamni članek za KS?

Ker potopne sedežne opore se tudi v XC že nekaj let uporabljajo, kot ena prvih jo je uporabljala Tanja. Pa tudi v članku omenjeni Absalon jo je vsaj na parih dirkah lani že imel.

 

Me pa zanima kaj za vraga bojo počeli s potopnimi oporami na cestnih kolesih? Jih bojo uporabljali za boljšo aerodinamiko ali za kaj? Še nikoli si na specialki nisem rekel, ko bi vsaj lahko spustil sedež za 10 cm...

kenz76 10.04.2018 19:27
Ko je Absaloz začel furat potopno v svetovnem pokalu, je Šurter izjavil, da je to za pussyje... :)

Dans je že velik tekmovalcev na potopnih, vedn več.
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ
Najbolj brano