Sedežne opore KS v olimpijskem krosu

Sedežne opore KS v olimpijskem krosu
10.04.2018 AVTOR: Vladimir Pakrac
Potopne sedežne opore končno dobivajo svoje mesto tudi v olimpijskem krosu in maratonu. Kind Shock sklenil sodelovanje z enduro ekipami Ibis, GT, BH Miranda ter Focus, KMC in Absolute Absalon v XC.

Sedežne opore Kind Shock slovijo kot ene izmed prvih in dandanes tudi najzanesljivejših na trgu. Zato so pri KS-ju ponosno objavili, da so prednosti potopnih sedežnih opor (končno) prepoznali tudi tekmovalci in ekipe v olimpijskem krosu in maratonu, ki bodo s KS-jevimi sedežnimi oporami nastopali že na letošnjih dirkah. Kot zanimivost velja izpostaviti, da bo s potopnimi sedežnimi oporami nastopala tudi ženska cestna ekipa Maaslandster.

Med gravitacijsko orientiranimi ekipami bodo pri KS-ju sodelovali z ekipami Ibis, Gt Factory Racing, BH Miranda in Kellys Factory Team. V olimpijskem krosu bodo prisotni na kolesih lastne ekipe KS-Kenda, poljske ekipe Kross Racing, Focus Racing KMC Ekoi Suntour, uporabljala pa jih bosta tudi olimpijska prvaka Julien Absalon in Gunn-Rita Dahle

 

KS potopne sedežne opore sicer proizvaja in razvija že dve desetletji, v segmentu pa je ključno vplival na dokončen preboj potopnih sedežnih upor v širšo uporabo. 

KS-jev nabor se razprostira od lahkih, karbonskih pa vse do najugodnejših potopnih sedežnih opor.

Več na kssuspension.com

Značke: Gorsko, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ