Segafredo vsaj do leta 2020

Segafredo vsaj do leta 2020
16.11.2016 AVTOR: D. Z.
Pri Treku so lahko vsekakor zadovoljni. Drugi sponzor profesionalne kolesarske ekipe Segafredo je zvestobo obljubil vsaj do konca sezone 2020.

Dolgo časa so vztrajali pod imenom Trek, letos pa so vendarle pripeljali drugega sponzorja. To je italijansko podjetje Segafredo, ki ga poznamo kot proizvajalca kave. Segafredo je letos na začetku leta podpisal triletno pogodbo, zdaj pa so podpisali novo pogodbo do konca sezone 2020.

"Seveda smo navdušeni, da bo Segafredo podpiral ekipo vse do konca sezone 2020. Taka dolgoročna investicija pokaže, kako nam zaupajo, " je dejal glavni menedžer moštva Luca Guercilena. Letos je sicer izgubil Fabiana Cancellaro, ki je končal kariero, zato pa bo v naslednji sezoni lahko računal na kolesarje, kot so Alberto Contador, John Degenkolb, Jarlinson Pantano ... Ekipa je vsekakor močnejša. Njen proračun naj bi po pdatkih časopisa L'Equipe, ki so jih objavili med letošnjo dirko po Franciji znašal 12 milijonov evrov.

"V zadnjem letu so se ljudje iz Segafreda aktivno vključevali v ta projekt. To je bilo za nas vsekakor vzpodbudno. Ker vemo, da bodo z nami več let, nam to daje možnost, da še naprej investiramo v ekipo. Da lahko še naprej razvijamo mlade kolesarje in da se lahko vseskozi izboljšujemo, " je še dodal Guercilena. Seveda je svoje povedal tudi glavni mož Segafreda Massimo Zanetti: "V prvi sezoni sodelovanja smo dobili več kot smo sploh lahko pričakovali. Prav zato nismo oklevali in smo naše sodelovanje podaljšali vse do konca leta 2020. "

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ