Šel na kavo in ostal brez Pinarella

Šel na kavo in ostal brez Pinarella
14.11.2021 AVTOR: DZ, vir: Geraint Thomas / Instagram

Nič kaj obetavno se niso začele priprave na novo sezono za nekdanjega zmagovalca dirke po Franciji. Geraintu Thomasu so med treningom ukradli kolo.

"Lepa vožnja, dobra kava v Mentonu, z izjemo tega, da mi je nekdo ukradel kolo. Zdaj se peljem z Uberjem domov," je med drugim na Instagramu zapisal Geraint Thomas. Thomas je pred dnevi ravno začel priprave na novo sezono.

Vmes je v podkastu gostil tudi Tadeja Pogačarja. Zdaj pa postopoma nabiral kilometre. Thomas je tudi podaljšal pogodbo z Ineosom, ekipo, v kateri je dosegel največje uspehe - ko se je ta imenovala še Sky je dobil dirko po Franciji. Zapis na Instagramu je ob novici, da so mu ukradli kolo nadaljeval: "Gre za Dogmo z nalepkami F12. Obroči se ne ujemajo najbolj, kolo pa potrebuje pranje."

Vedno za šalo, očitno. Tudi ob taki kraji. Thomas ima zagotovo na zalogi še kar nekaj koles, tako da je zapis še nadaljeval: "Poleg tega z Garmina nisem naložil podatkov o treningih v tem tednu. Če teh podatkov ni na TrainingPeaks, potem jih nisem opravil, kajne?" Vsekakor si je Thomas v Mentonu - gre za kraj pred prihodom v Monako - privoščil zelo drago kavo …

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ