Sestavljanje Contadorjevega Specializeda (video)

Sestavljanje Contadorjevega Specializeda (video)
15.09.2012 AVTOR: D. Z.
Posnetek, ki si ga lahko ogledate v nadaljevanju je nastal pred zadnjo etapo dirke po Španiji ... govorimo seveda o kolesu zmagovalca Alberta Contadorja.
Alberto Contador je še drugil v svoji karieri dobil domačo dirko po Španiji. Tokrat po hudem boju z Alejandrom Valverdejem in predvsem Joaquimom Rodriguezom. Nobena skrivnost ni, da je Špančev osebni sponzor tudi Specialized, ki mu je stal ob strani celo med prepovedjo nastopanja. Alberto Contador pa se temu proizvajalcu za zvestobo zahvaljuje na najboljši možni način.

Z zmagami na največjih dirkah. Tako kot lahko vidimo na vseh tritedenskih dirkah, imajo vodilni v skupnem seštevku ponavadi tudi kolesa vsaj delno prebarvana v barve majic, ki jih nosijo. V Španiji je to rdeča majica in kar 13 dni se je s kolesom, kjer je bil napis Canyon obarvan v rdeče, vozil Rodriguez.

Tudi pri Specializedu so se odločili, da izkažejo čast zmagovalcu. Alberto Contador je v zadnji etapi dirke, torej v etapi do Madrida, kjer je predvsem čas za proslavljanje, vozil s kolesom, ki ga lahko viditev spodaj priloženem posnetku. V dobrih 12 minutah dolgem posnetku si lahko ogledate, kako je potekalo sestavljanje tega kolesa.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ