Severni pekel ... video vabilo!

Severni pekel ... video vabilo!
05.04.2017 AVTOR: D. Z.
Bliža se še nadvse opevana dirka Pariz-Roubaix. Organizatorji so zdaj objavili krajši spot, ki še bolj pritegne navdušence.

O tem, kaj v nedeljo, 9. aprila čaka kolesarje, ki se bodo podali na 257 kilometrov dolgo pot do velodroma v Roubaixu smo že pisali.

Govorimo o 29 tlakovanih odsekih v skupni dolžini 55 kilometrov. Favoritov je ogromno, na dirki bo kariero zaključil Tom Boonen, štirikratni zmagovalec te preizkušnje. Zdaj so organizatorji – za dirko skrbi agencija ASO – objavili tudi uradni teaser. Ta je dolg dobro minuto, vsekakor pa v njem pogrešamo vsaj kakšen posnetek upokojenega Fabiana Cancellare.

Kljub vsemu, ogleda vreden spot za dirko, ki poteka med mestoma Compiegne in Roubaix. Letos bomo priča že 115. izvedbi. Lani je dirko po dolgem pobegu dobil Mathew Hayman. V sprintu je premagal Toma Boonena in Iana Stannarda. Zdaj je že jasna postava Quick Stepa. Brez Philippa Gilberta, vendar pa z naslednjimi kolesarji: Tom Boonen, Tim Declercq, Iljo Keisse, Yves Lampaert, Zdenek Štybar, Niki Terpstra, Matteo Trentin in Julien Vermote.

 

 

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ