Sheryl Crow: "Nihče ni treniral tako kot Lance"

Sheryl Crow: "Nihče ni treniral tako kot Lance"
11.09.2012 AVTOR: D. Z.
V javnosti so se pojavile govorice, da je proti Lanceu Armstrongu pričala tudi njegova nekdanja zaročenka Sheryl Crow. Pevka pa se je zdaj postavila Armstrongu v bran.

"Vem, kako trdo je garal, da je prišel do tistih naslovov. in kako težko je bilo to gledati. Ta novica je bolela. Žal mi je zaradi njegove družine in počutila sem se tako kot najbrž celotna Amerika. On je junak, ki smo ga dolgo časa spremljali in občudovali. Kaj vse on počne v boju proti raku. Tega ne more nihče preseči," je v eni izmed pogovornih oddaj dejala Sheryl Crow: "Nihče ni treniral bolj trdo kot on."

Sheryl Crow je Armstronga spremljala tudi na Touru 2004 in 2005, z njim pa je živela v zloglasnem stanovanju v španski Gironi. "Poznam ga in verjamem, da je na koncu zgolj rekel. Vzemite mi jih. Najbrž je naveličan vsega tega boja," je še o Armstrongovi odločitvi, da se proti obtožbam Ameriške protidopinške agencije ne bo več boril povedala Sheryl Crow.

Sicer pa so ameriški mediji novico, da je bila med zaslišanimi tudi slovita pevka zelo radi objavljali, najpogostejši naslov pa se je glasil: "Zapela je tudi Sheryl".

vir: cyclingnews.com

Značke: Cestno, Dirka po Franciji
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ