SHIMANO SH-M200

SHIMANO SH-M200
22.08.2018 AVTOR: Vladimir Pakrac

Ko me je prijatelj vprašal, katere čevlje imam na testu, sem krepoko pomislil in se zaletel v nevidni zid, ki sporoča, da ne obstaja niti kanček možnosti, da se spomnim pravega imena modela.

Težko se je odločiti, kdo je pri imenih manj domiseln, Nemci ali Japonci. Tokrat so na tapeti slednji in Shimano SH-M200 je še en zelo dober izdelek iz Shimanovega repertoarja gorskokolesarskih čevljev, ki mu ime ne dela usluge. Vsaj ne pri prepoznavnosti. No, po preizkusu si jih človek vendarle zapomni, po dobrem namreč!


Vseuporabnost na terenu

Vsegorska kolesa so vseuporabna in temu naj bi sledila tudi oprema. SH-M200 imajo zato vse, kar imajo veliki. No, saj tudi niso ravno med najcenejšimi. Čevelj krasi kombiniran sistem zapenjanja z ragljo in hitrega zateznega sistema, ki nadomešča vezalke. Ta se skriva pod vodoodporno zaščito, ki je na čevelj pritrjena z ježkom. Tanka vrvica uspešno nadomešča vezalke in objema stopalo zelo učinkovito, obuvanje in zategovanje čevlja je hitro in traja le nekaj sekund. Za zračenje skrbi premiš

Vas zanima več?
Celoten članek si lahko preberete v zadnji izdaji revije Bicikel.com!
Še niste naročeni?
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ