Simon Špilak nagradil mlade kolesarje Adrie Mobila

Simon Špilak nagradil mlade kolesarje Adrie Mobila
29.05.2013 AVTOR: D. Z.
Kot smo že poročali, pri Adrii Mobilu vsak mesec nagradijo na treningih najbolj pridne mlade kolesarje. Tokrat je te fante obiskal Simon Špilak.

Nekdanji kolesar Adrie Mobila Simon Špilak je nagrajencem za »Kolesarja meseca «, ki jih po prikazanem vsak mesec določita trenerja Sandi Papež in Srečko Glivar prinesel simbolična darila. Tokrat so v klubu nagradili kar tri kolesarje. To so bili Urban in Jošt Badovinac ter Aljaž Colnar.

Pri Adrii Mobilu tako letos nadaljujejo z zdaj že kar tradicionalnim mesečnim nagrajevanjem, ki se je očitno izkazalo za zelo dobr. Sandi Papež je nenazadnje potrdil, da so v zadnjih dneh v klub dobili še nekaj novih kolesarjev, na odličen odziv pa so naleteli tudi pri profesionalnih kolesarji, ki se očitno z veseljem odzovejo na povabilo in mladim fantom vedno prinesejo lepa darila.

»S tem smo vse skupaj nekoliko popestrili in obenem motivirali fante za dobro delo. S tem so dobili tudi več motivacije za trening, « je pojasnil Sandi Papež, ki je še potrdil, da se to delo že pozna tudi pri rezultatih: »Skoraj v vseh kategorijah smo vedno na stopničkah. «

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ