Simon Špilak v novem dresu z novim sponzorjem

Simon Špilak v novem dresu z novim sponzorjem
03.01.2017 AVTOR: D. Z.
Drese so predstavili tudi člani Katjuše, bolje rečeno Katjuše Alpecina. Med njimi tudi Simon Špilak.

Simon Špilak tudi v tej sezoni ostaja član ruske Katjuše, ki pa je dobila novega velikega sponzorja. Govorimo o nemškem podjetju Alpecin.

Podjetje - že prej je bilo prisotno v kolesarstvu prek moštva Giant Alpecin - je očitno vložilo ogromno denarja, glede na to, da se na sprednji strani dresov pojavlja namesto napisa Katjuša. Dresi so sicer še vedno rdeči. Nekoliko temnejši je zgornji del, spodnji del majice pa svetlejši. Na dresu so poleg največjega napisa vidni še napisi Canyon, Katusha, na rokavih je logotip Katjuše, na koncu rokavov je z rdečimi črkami na beli podlagi napis Canyon. Na ramenih pa Areti. Na ovratniku je napis Canyon. Letos bomo tako rusko ekipo prepoznali pod imenom Katjuša Alpecin.

KATJUŠA ALPECIN: Maksim Belkov, Jenthe Biermans, Sven Erik Bystr øm, Jose Gon çalves, Marco Haller, Reto Hollenstein, Robert Kišerlovski, Pavel Kočetkov, Alexander Kristoff, Vjačeslav Kuznecov, Maurits Lammertink, Alberto Losada Alguacil, Tiago Machado, Matvej Mamikin, Tony Martin, Marco Mathis, Michael Mørk øv, Baptiste Planckaert, Nils Politt, Jhonatan Restrepo, Simon Špilak, Rein Taaram äe, Angel Vicioso Arcos, Mads Würtz Schmidt, Rick Zabel in Ilnur Zakarin.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ