SiS bo postal uradni dobavljalec športne prehrane ekipe Sky

SiS bo postal uradni dobavljalec športne prehrane ekipe Sky
21.10.2015 AVTOR: Matej Zalar
Science in Sport v zadnjih letih ogromno vlaga v promocijo na vrhunski ravni, zato pogodba s Skyem ni presenečenje.
Ekipa Sky slovi kot najbolje organizirana in najbolj profesionalna ekipa v pelotonu, k podobnemu slovesu pa stremi tudi podjetje Science in Sport. Zato so z britansko ekipo sklenili sponzorsko pogodbo, ki bo začela veljati januarja prihodnje leto. 

SiS cilja na najbolj zahtevne uporabnike, ki želijo telesu prijazno in hkrati učinkovito športno prehrano in jim zanjo tudi ni pretežko odšteti kak evro več kot pri konkurenčnem proizvajalcu. Sponzoriranje ekipe Sky jim ne bo prineslo le prepoznavnosti, v povezavi s športniki in nutricionisti britanske ekipe želijo tudi izpopolniti svojo linijo izdelkov.

Tako bo vsak kolesar glede na svoje želje in potrebe dobil prilagojen program prehrane, ki bo vključeval vse, od gelov in elektrolitov do novih SiS proteinov, ki prav zdaj prihajajo na tržišče.

"Prehrana je izjemno pomembna za vsako uspešno kolesarsko ekipo, zato se veselimo sodelovanja s SiS-om. Podjetje zelo dobro poznam in vem, da svoje delo jemljejo izredno resno, hkrati pa se trudijo biti najboljši. SiS je povsem predan ustvarjanju transparentnih izdelkov, ki so vredni zaupanja, kar v ekipi Sky ogromno pomeni," je pogodbo komentiral dr. James Morton, glavni nutricionist britanske ekipe. 

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ