Sky Lionelu Messiju podaril kolo ... Sky prodaja avtodom

Sky Lionelu Messiju podaril kolo ... Sky prodaja avtodom
11.11.2015 AVTOR: D. Z.
Pri moštvu Sky so, vsaj kar se promocije tiče, tudi med dvema sezonama zelo aktivni. Prodajajo avtodom, poleg tega so za dodatno promocijo poskrbeli z Lionelom Messijem.
Avtodom
Na e-bayu se je pojavil zanimiv oglas. Vajeni smo, da kolesarske ekipe po koncu sezone prodajajo kolesa, opremo ... Pri Skyu pa so se odločil za prodajo avtodoma. Gre za licitacijo in cena trenutno znaša 22.200 funtov. Po informacijah sodeč, so ta avtodom uporabljali na dirki po Franciji. Kot uporabnika so navedli tudi Christopherja Frooma in Bradleyja Wigginsa. Avtodom ima še vedno tradicionalne Skyeve barve. Govorimo o avtodomu Euramobile Active 820HS 3.0L. Leta 2009 izdelani avtodom ima nekaj več kot sto tisoč prevoženih milj. Licitacija bo končana 16. novembra.

Lionel Messi na klubskem Pinarellu
Nogometni in kolesarski svet Nogometaš Barcelone Lionel Messi pa bo marsikatero uro preživel tudi z mislijo na britansko ekipo Sky. Britanci so mu podarili poseben model kolesa Pinarello Dogma F8. Obenem je Argentinec dobil tudi Skyev dres. In kako je prišlo do tega? Messi je dober prijatelj s Skyevim mehanikom Davidom Fernandezom, ki je infomracijo, da si Messi želi kolo prenesel naprej. In tako so pri Skyu priložnost znali izkoristiti. Na kolesu ga boste lahko prepoznali po dresu z napisom LEO 10. Messi trenutno okreva po poškodbi kolena.
Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ