Sky na Tour v posebnih dresih

Sky na Tour v posebnih dresih
02.06.2018 AVTOR: DZ, vir: Team Sky

Pri moštvu Sky so razrkili dres, po katerem bomo njihove kolesarje lahko prepoznali na dirki po Franciji. V sodelovanju s Sky Ocean Rescue.

Chris Froome je pred dnevi dobil dirko po Italiji, zdaj pa se že pripravlja na dirko po Franciji. Kot največji zvezdnik moštva Sky je poziral v novem dresu, ki ga bo nosil na dirki po Franciji. Tu bo napis Sky še vedno prevladujoč, a tokrat so moči združili z dobrodelno organizacijo. Letos sicer prevladujoči beli dresi bodo tako dobili večji črn predel predvsem na sprednji strani. Napis pa Sky Ocean Rescue.

“Pomembno je, da je Sky podprl tako pomembno akcijo. Dejavnost, ki lahko pomembno vpliva na svet, v katerem živimo,” je v uradni izjavi za javnost dejal Froome. Proizvajalec dresov ostaja Castelli, na hrbtni strani pa je vidna Orka. Kolesarji bodo že na predstavitvi pred začetkom dirke po Franciji nosili oblačila, izdelana iz odpadne plastike, odvržene v oceane. Taki bodo tudi na podelitvah. S tem bodo še dodatno opozarjali na onesnaževanje oceanov.

Značke: Cestno, Dirka po Franciji
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ