Sky razkril dres 2019. Vam je všeč? (VIDEO)

Sky razkril dres 2019. Vam je všeč? (VIDEO)
30.11.2018 AVTOR: DZ

Pri moštvu Sky so razkrili drese, po katerih bomo v naslednji sezoni prepoznali kolesarje te ekipe. Belo barvo bo spet zamenjala črna. Dodaa je modra. Vam je všeč?

Po vsej verjetnosti najbogatejše kolesarsko moštvo trenutno – govorimo seveda o moštvu Sky – je razkrilo drese za sezono 2019. Drese jim izdeluje Castelli. Seveda prevladuje napis Sky, ki je glavni sponzor. Barva pa … Vrhnji del dresa je moder, potem pa sledi prehod na črno barvo. Napis Sky je v beli barvi. Rokavi so črni, krasi pa jih napis Castelli. Viden je še napis Pinarello. Napis Sky Ocean Rescue je tokrat na ovratniku.

Na hrbtni strani pa je znamenita modra črta, po kateri je ekipa prepoznavna. Pred Skyjem je deseta sezona v kolesarski karavani. Na bokih bo napis vsakega kolesarja. Ekipa je v sicer kratki zgodovini dobila kar šest dirk po Franciji, dirko po Španiji in dirko po Italiji. Chris Froome je štirikrat dobil Tour in po enkrat Giro in Vuelto. Tour pa sta dobila tudi Bradley Wiggins (prvi Britanec) in letos Geraint Thomas. Kaj pravite, vam je dres všeč?


Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ