Sky s skrivnostnim videom namiguje na jutrišnjo predstavitev novega dresa?

Sky s skrivnostnim videom namiguje na jutrišnjo predstavitev novega dresa?
02.11.2016 AVTOR: Matej Zalar
Ekipa Sky je na svojem računu na Twitterju objavila skrivnostni video, ki izgleda še najbolj podoben morsejevi abecedi, pripisali pa so le: se vidimo 3. novembra.

V ekipi Sky se tudi marketinških akcij lotevajo na zanimiv način. Že dolgo je znano, da se je Rapha po letošnji sezoni umaknila kot opremljevalec dresov za ekipo Sky, naslednik britanskega podjetja pa še ni znan.

Sky je dvignil temperaturo z zelo skrivnostnim videom, ki so ga objavili na twitterju in ki ne razkriva praktično ničesar, a so se takoj pojavila namigovanja, da bo šlo za predstavitev novega dizajna dresov in posledično razkritja imena opremljevalca.

Najbolj glasna so namigovanja, da naj bi drese za Sky izdelovalo italijansko podjetje Castelli, ki velja za enega najboljših na trgu in ima hkrati na voljo dovolj tehnološko dovršenih izdelkov, da bodo zadostili potrebam največje ekipe na svetu. Še posebej izstopa njihova vodoodporna jakna Gabba, ki jo imajo kolesarji tako radi, da jo s prekritim logom nosijo na dirkah tudi nekateri člani ekip, pri katerih Castelli ni uradni opremljevalec.

V ozadju objavljenega videa lahko slišimo komentatorja ob zmagi Elie Vivianija v drugi etapi letošnjega Gira, zato lahko pričakujemo, da bo opremljevalec italijanski. Bojda so si pri Skyu želeli skleniti pogodbo s sestrsko firmo Castellija, podjetjem Sportful, a bodo njihove drese naslednje leto uporabljali pri Bahrain Meridi.

Če bo drese Skya res izdeloval Castelli, bo zanimivo videti, kako bodo v Skyjev nevpadljiv modro-črn dizajn vkomponirali prepoznavni logo - belega škorpijona na rdeči podlagi, ki bi v dosedanjem dizajnu dresov zelo izstopal. Morda bomo odgovore na vsa vprašanja izvedeli že jutri.

 

 

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ