Sky v 2018 v prevladujoči beli barvi (VIDEO)

Sky v 2018 v prevladujoči beli barvi (VIDEO)
27.11.2017 AVTOR: D. Z.
Pri moštvu Sky so predstavili drese za sezono 2018. Tokrat gre za korenito spremembo. Ti bodo podobni tistim z letošnje dirke po Franciji. Torej beli.

Kolesarje moštva Sky smo vajeni spremljati predvsem v črnih dresih. Letos so na Touru nosily bele in očitno so se odločili, da bodo v belem vztrajali v celotni naslednji sezoni.

V preteklosti sta jim drese izdelovala Adidas in Rapha, od sezone 20117 pa sodelujejo z italijanskim Castellijem. Sicer pa bo dres predvsem bel s precej večjim modrim predelom na sprednjem delu, na katerem je napis glavnega sponzorja Sky. Napis je v beli barvi. Na ramenih je tudi napis Sky s črno barvo. Nad modrim trakom sta vidna napisa še Pinarello in 21st Century Fox. Na ovratniku je napis Sky, opazen pa je tudi rdeč logotip Castellija.

Hrbtna stran je bela z modrim trakom po sredini in priimkom kolesarja. Hlače so črne z napisoma Sky in logotipom Pinarella. “Partnerstvo z njimi nam je ponudilo priložnost, da ustvarimo nekaj edinstvenega in drugačnega za sezono 2018. Ne samo, da ta dres izgleda dobro. Prepričani smo, da bo to najboljši dres, kar so ga pri Skyju kdajkoli imeli. Sky in Castelli sta v sezoni 2017 tesno sodelovala, zato da sta drese izboljšala, ” je dejal predstavnik Castellija Steve Smith. V izjavi za javnost je glavni mož ekipe Dave Brailsford dodal: “Castelli na prvo mesto postavlja učinkovitost. So najboljši pri raziskavah in razvoju. V ospredje postavljajo kolesarja in naš dres za leto 2018 je rezultat tega.

 

 

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ