Skyev prvi mož Mikel Nieve?

Skyev prvi mož Mikel Nieve?
12.06.2015 AVTOR: D. Z.
S kakšno postavo bo prišel Sky na dirko po Sloveniji? Iz ekipe dokončno niso še nič potrdili, po nekaterih informacijah pa naj bi glavno vlogo imel Mikel Nieve.

Prvič bodo na dirko po Sloveniji prišli tudi kolesarji Skya. Dolgo se je govorilo, da se bo na dirko vrnil Richie Porte – prej je tukaj že bil v dresu Saxo Banka – a očitno se je Portov program po odstopu z dirke po Italiji nekoliko spremenil. Porta tako ne bo v Slovenijo. Pri Skyu članov ekipe za slovensko preizkušnjo še niso potrdili. Uspeli pa smo izvedeti, na katere kolesarje naj bi računali.

To naj bi bili Philip Deignan, Xabier Zandio, CJ Sutton, Salvatore Puccio, Andy Fenn, Nathan Earle in glavni mož za visoko mesto v skupnem seštevku Mikel NIeve. Gre za hribolazca, ki je bil dvakrat deseti v skupnem seštevku na dirki po Italiji in dvakrat deseti na dirki po Španiji. Iz obeh dirke ima tudi po eno etapno zmago. Njegov najboljši rezultat na dirki po Franciji je 12. mesto v skupnem seštevku. V Sky je prestopil iz propadlega Euskaltela.

Značke: Dirka po Sloveniji, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ