Skyeva novost: "Inside Line" (VIDEO)

Skyeva novost: "Inside Line" (VIDEO)
13.02.2019 AVTOR: DZ, vir: Team Sky

Pri moštvu Sky so se očitno odločili, da bodo kolesarske navdušence letos navduševali še s posebnimi video prispevki iz zakulisja. Naslov: Inside Line.

V preteklih letih smo posebne video prispevke iz zakulisja kolesarske karavane lahko spremljali pri moštvu Orica GreenEdge (zdajšnji Mitchelton Scott), vendar pa Backstage Pass rubrike ni več. Preostale ekipe pa za take stvari – vsaj kar se tiče video prispevkov na taki ravni – očitno niso ravno zainteresirane. Še najbolj aktivni so bili v prejšnji sezoni pri moštvih Sunweb in LottoNL Jumbo (zdajšnji Jumbo Visma).

Sky v Kolumbiji: Chris Froome, Egan Bernal, Sebastian Henao, Jhonatan Narvaez, Jonathan Castroviejo in Ivan Sosa.

Očitno pa so se tudi pri Skyju odločili, da v zadnji sezoni glavnega sponzorja ekipe gledalcem ponudijo nekaj več. In tako so v ponedeljek, 11. februarja na youtubu in ostalih družabnih omrežjih objavili prvi del nove video rubrike z naslovom »Inside Line«. Video je dolg skoraj 15 minut, popelje pa nas v Kolumbijo. Spoznamo, kako so kolesarji, ki so odšli tja trenirali, kako so se pripravljali na dirko po Kolumbiji. Kaj je tam počel Christopher Froome, kaj Egan Bernal, kaj glavni mož ekipe Dave Brailsford, kako so se kolesarji zabavali ... Video smo priložili novici, tako da si ga lahko ogledate v nadaljevanju.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ