Skyevi kolesarji ostajajo na Pinarellovih kolesih: "Skupaj do najboljših koles"

Skyevi kolesarji ostajajo na Pinarellovih kolesih: "Skupaj do najboljših koles"
27.08.2013 AVTOR: D. Z.
Iz Skya so sporočili, da so se z italijanskim proizvajalcem koles Pinarellom dogovorili o nadaljevanju sodelovanja. Podpisali so triletno pogodbo.

Neverjetno uspešni
Pinarello je na letošnji dirki po Franciji slavil dvojno zmago. Chrirstopher Froome je kot član Skya dirko dobil, Nairo Quintana, ki je zasedel drugo mesto, pa je ravno tako vozil kolo Pinarello, saj je član Movistarja. S podobnim uspehom se lahko pri Pinarellu pohvalijo tudi za leto 2012, ko sta prvi dve mesti zasedla Bradley Wiggins in Froome.

Italijani tako sponzorirajo dve zelo močni, če ne celo najmočnejši ekipi za težke etapne dirke. In to si očitno želijo početi tudi v naslednjih letih. Zdaj so iz Skya že sporočili, da so s Pinarellom, s katerim sodelujejo od same ustanovitve ekipe, še podaljšali pogodbo. Tokrat do konca sezone 2016.

Želja po popolnosti
»V zadnjih štirih letih smo postali pravi partnerji in veseli smo, da lahko to sodelovanje še podaljšamo, « je dejal glavni menedžer moštva Sky Dave Brailsford. »Ne le, da si delimo isto željo po popolnosti. Od Fausta (Pinarella) naprej. Z vsemi nam je v veselje sodelovati. Kot ekipa si želimo doseči še precej več. Gremo naprej, saj vemo, da imamo v Pinarellu najboljšega partnerja za uresničevanje ciljev, « je še dodal prej omenjeni Brailsford.

»Rad bi se zahvalil celotni ekipi. Od kolesarjev do mehanikov in ostalega osebja. Za izjemno podporo, ki so nam jo izkazali v zadnjih štirih letih, « je dejal Fausto Pinarello. Glavni mož italijanskega proizvajalca pa je še zaključil:

»Še posebej se zahvaljujem Davu Brailsfordu. Najmočnejši voditelj v karavani. V čast mi je, da sem lahko Skyev partner in prepričan sem, da bomo skupaj ustvarjali najboljša kolesa na svetu. «

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ