"Šlo je za centimetre"

"Šlo je za centimetre"
20.06.2015 AVTOR: D. Z.
Sprint v Kočevju je bil nadvse izenačen in napet do zadnjih metrov. Kaj pa je o sprintu povedal drugouvrščeni Antonio Parrinello?

V sprintu se je zdelo, da se za zmago borita predvsem Simone Ponzi in Antonio Parrinello. Bila sta nadvse izenačena, a kot se je izkazalo v zadnjih metrih, tudi rahlo prepočasna. Iz ozadja ju je prehitel Pier Paolo de Negri, ki se je lahko veselil zaslužene zmage. A bilo je še kako tesno.

»Nič. Vsi smo bili skupaj. Šlo je za nekaj centimetrov. Upal sem do zadnjega. Mislil sem, da se za zmago borim s Ponzijem. Ko sem ga dohitel sva bila izenačen boj. Potem pa je prav v zadnjih metrih mimo prišel De Negri in naju premagal praktično na črti, « je nekoliko razočaran v cilju razlagal Parrinello, ki sicer vozi za moštvo d'Amico Bottecchia. Parrinello je še priznal, da kasnejšega zmagovalca na desni strani v tistem trenutku zares ni pričakoval:

»Ne, na desni strani ga nisem videl. Prišel je z veliko hitrostjo. Ko sem ujel Ponzija, sem menil, da mi bo uspelo in te vrnitve De Negrija nisem pričakoval. S delčkom očesa sem opazil, da je zares hiter in v zadnjih nekaj metrih me je uspel prehiteti. « Spomnimo. Italijani so v tej etapi povsem prevladovali. Osvojili so namreč kar prvih šest mest.

Značke: Dirka po Sloveniji, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ