Slovenci o slovenskem fenomenu za tuj medij (VIDEO)

Slovenci o slovenskem fenomenu za tuj medij (VIDEO)
12.06.2017 AVTOR: D. Z.
InCycle, ki pripravlja kolesarske video vsebine se je tokrat posvetil tudi slovenskemu fenomenu in dejstvu, da je v največjih ekipah vedno več Slovencev.

InCycle je v sklopu daljše oddaje nekaj minut namenil tudi Slovencem. Govorimo o 14. delu, v katerem govorijo tudi o ženskem kolesarstvu.

A v video posnetku, ki ga lahko najdete ob koncu članka so se od 6:22 naprej posvečali tudi Slovencem. V videu nastopajo Marko Džalo, Luka Mezgec, Matej Mohorič, Jan Polanc ... “Smo povsod, ” je med drugim dejal Džalo in s tem povedal vse: “Ne vem, kje je skrivnost. Morda v majhnosti. Ker smo tako majhni, smo pripravljeni bolj trdo delati. "

“V Sloveniji je malo ekip in pristop do kolesarjev je zato bolj individualen, ” je dodal Mezgec. Prav vsi so poudarjali, kako malo kolesarjev ima v resnici Slovenija, a vseeno uspe razviti večje število vrhunskih kolesarjev. V prispevku so pokazali tudi izjemno zmago Jana Polanca na Etni. “Upam, da bo ta zmaga pomagala tudi slovenskemu kolesarstvu. Za njegovo prihodnost, ” je dodal Polanc. Zaključijo pa z napovedjo dirke po Sloveniji, ki se začne ta teden in jo bodo prenašali tudi na Eurosportu.

 

 

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ