Slovenija, kot je še ni bilo: Prihaja še Groenewegen!

Slovenija, kot je še ni bilo: Prihaja še Groenewegen!
31.05.2018 AVTOR: DZ, foto: sirotti

Neverjetno, vendar očitno resnično! Na dirki po Sloveniji bodo štirje trenutno najbrž najboljši sprinterji na svetu. Prihod je potrdil Dylan Groenewegen!

25. dirka po Sloveniji bo vsekakor nekaj posebnega. Direktorju Bogdanu Finku ni uspelo dirke pripeljati zgolj na Eurosport in v neposrednih prenosih tudi na TV Slovenija, ampak si je zagotovili tudi izjemne kolesarje.

Jasno je že, da prihaja prvi slovenski zvezdnik Primož Roglič. Lansko zmago bo branil Rafal Majka … Izjemna konkurenca pa bo med sprinterji, ki bodo imeli na voljo prvi dve etapi. Prihod so že potrdili Mark Cavendish, Marcel Kittel in Caleb Ewan. Zdaj pa so po poročanju TV Slovenija iz ekipe Primoža Rogliča potrdili, da v Slovenijo prihaja tudi Dylan Groenewegen.

Gre za kolesarja, ki je lani dobil najprestižnejši sprint, seveda sprint v zadnji etapi dirke po Franciji, ki se po tradiciji konča v Parizu. Dirka po Sloveniji bo tako na startu imela štiri izjemne sprinterje, ki bodo svoje vlake pripravljali na dirko po Franciji. Nekaj, kar bi si večina drugih dirk lahko samo želela! Prvi dve etapi bosta vsekakor vsaj v zaključkih nadvse pestri.

Značke: Dirka po Sloveniji, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ