Slušalke Yurbuds Ironman Inspire Pro

Slušalke Yurbuds Ironman Inspire Pro
22.08.2012 AVTOR: Matej Zalar
Aktivnost si marsikdo rad popestri z glasbo. Toda slušalke med aktivnostjo rade izpadejo iz ušes. Preizkusili smo slušalke, izdelane posebej za športnike.
Yurbuds je podjetje, specializirano za slušalke. Športne slušalke. Razvijajo jih v sodelovanju s športniki in tako je nastal tudi model Ironman Inspire Pro z daljinskim upravljalnikom in mikrofonom, ki je namenjen tudi telefoniranju. Žal so slušalke združljive samo z napravami Apple. Mikrofon in slušalke sicer delujejo z drugimi aparati, ne pa tudi mikrofon in krmilnik.

Patentiran sistem silikonskih in vodotesnih ter na pot odpornih čepkov Twist Lock pomeni, da jih pri nameščanju zavrtimo tako, da izrastek vtaknemo v ušesno votlino. To pomeni odličen zvok, slušalke pa tako rekoč nimajo možnosti, da bi izpadle. Na mikrofonu so samo trije kontrolni gumbi, a lahko s preprostimi kombinacijami upravljamo glasnost, preskakovanje in vračanje pesmi, lahko pa tudi »dvignemo///AMP ///laquo; ali »odložimo///AM P///laquo; telefon – oziroma nam z uporabo krmilnika prav tega ni treba storiti.

Priložena je torbica, v njej pa so večji čepki. Če ne ustrezajo, proizvajalec obljublja, da bo brezplačno poskrbel za pravo velikost – vse, kar morate storiti, je, da pošljete elektronsko pošto s fotografijo ušesa in kovanca za četrt dolarja ob njem. Hm, kje dobiti kovanec?
Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ