Soča MTB maraton cenejša predprijava do 29.06.

Soča MTB maraton cenejša predprijava do 29.06.
25.06.2014 AVTOR: BOSTJAN SVETE
Samo še nekaj dni lahko izkoristite posebne predprijavne pogoje in na Soča Outdoor Festivalu tekmujete po ugodnejših cenah.

Oglejte si bogat program festivala ter celoten spremljevalni program, ki ponuja pohodniške ture, glasbeni program, Enduro Bike Kamp, bolder delavnico, Best of BOFF, vodene kolesarske ture, tekaški tabor Soča 2014, GM4O kolesarske ture, študentski vikend na SOF, dotatne športne aktivnosti na SOF, družinski program, potopisno predavanje: Kolesarska puščavska avantura v Tuniziji, družinski izlet v Dolino Soče.

Obetajo se nepozabne tekmovalne preizkušnje in testi športne opreme v festivalskem mestu (kolesa: Scott, Trek, Cannondale, Specialized, oprema: Garmin, GoPro, Salomon...).

Ko se bodo tekmovalni dnevni preveseli v večere, se bo celoten utrip festivala preselil v središče Kobarida, kjer bodo potekali večerni dogodki (kolesarski Eliminator, državno prvenstvo v enoprestavnikih, plezalna tekma) ter eksplozija glasbe in zabave (Carpe Diem v petek, v soboto pa TABU). Najbolj vztrajni bodo noč zaključili zjutraj.

IZBERITE MED:

Kolesarske preizkušnje:

  • Soča MTB maraton - kolesarsko tekmovanje za vse gorske kolesarje navajenih enoslednic. Prijave na: www.soca-outdoor.com/prijave/ soca-mtb-maraton/
  • Enduro tolmin -  Novo prizorišče bo ponudilo trase po poteh posoške lisičke Erwina Rommla in sledeh 1. sv. vojne v okolici Tolmina. Tekmovanje bo obsegalo 3-4 etape, kjer se bo čas meril samo na spustih, vmes pa se bo opravilo s transferji – vožnjo navkreber – v omejenih časovnih intervalih.
    Prijave na: www.soca-outdoor.com/prijave/ enduro-tolmin/ 


Tekaške tekme:

 

 

 

Značke: Cestno, Gorsko
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ