Soča outdoor festival 2015: video napovednik

Soča outdoor festival 2015: video napovednik
19.12.2014 AVTOR: Švigelj Uroš
Organizatorji festivala že vabijo kolesarje, tekače, jadralce in ljubitelje vodnih športov na tretji festival, ki bo potekal od 3. do 5. julija 2015. Obeta se pestrejši program, izboljšane proge za tekače in kolesarje ter lažja logistika.


Na spletni strani so zapisali:
 

Uspešno izvedena prva dva Soča Outdoor Festivalasta navdušil udeležence in potrdil, da je Tolmin, ki je že prepoznaven kot festivalno mesto, idealna destinacija tudi za športni festival. Tekmovalci, ki so se pomerili kar v devetih preizkušnjah, so bili navdušeni nad naravno kuliso, razgibanostjo terena ter izvedbo tekem. Festival ima že od vsega začetka ambicijo postati odmeven posoški dogodek, ki bi združil dolino in pomagal utrditi dve blagovni znamki, Dolino Soče ter krovno festivalno znamko Soča Festivalley. Letošnja glavna novost bo ta, da bomo ključne tekmovalne discipline dodelali in izboljšali logistiko na samem prizorišču.

Festival želi tudi v tretjii izvedbi ponuditi nepozaben »flow

Dolino s svojimi številnimi zapeljivimi stezicami že srbijo pete, zato pričakujemo, da boste lepe poti ob Soči zasedli rekreativci na Soča, Tolminka in še kakšni drui Trail Run tekmi. Slednjo bomo še dodatno začinili, veselimo pa se tudi novega sodelovanja s Trail Maniaki iz Nemčije.
Pravi val bodo gotovo našli tudi številni kajakaši in raftarji, saj je Soča pravi magnet predvsem za športnike na vodi. Dobre zračne tokove bodo nad Tolminom in Kobaridom lovili tudi jadralni padalci in zmajarji.

Tolmin je s svojo glasbeno festivalno ponudbo že dobro poznan, zato želimo tudi na tem področju slediti standardom, ki jih postavljajo ostali tolminski festivali. Poskrbeli bomo za pestro glasbeno dogajanje že od jutranjih ur, saj bodo obiskovalce in tekmovalce z elektronsko glasbo zabavali in spodbujali številni DJ-ji, medtem ko se bo zvečer na sotočju Tolminke in Soče odvijal pravi beach party.

Festival pa želi biti tudi družini prijazen, zato bodo družinam namenjeni prav posebni kotički ob reki, kjer bo poskrbljeno za animacijo in varstvo otrok.


Rezervirajte si prvi julijski vikend!

Značke: Cestno, Gorsko
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ