Specialized in Marcel Kittel: šprinti, zmage in vedno popolna frizura

Specialized in Marcel Kittel: šprinti, zmage in vedno popolna frizura
12.12.2015 AVTOR: Matej Zalar
Marcel Kittel bo v prihodnji sezoni eno glavnih orožij Etixx - QuickStepa, z novo ekipo pa je prišlo tudi novo kolo. Vozil bo Specializeda.
Marcel Kittel je v še vedno, kljub povsem ponesrečeni sezoni 2015, eden najboljših šprinterjev na svetu. Njegova zgodba z Giantom se je končala nekoliko čudno, svež začetek in vrnitev na zmagoslavna pota pa bo naskakoval v barvah Etixx - QuickStepa.

Zamenjal pa bo tudi kolo. Če je v preteklih sezonah blestel na Giantu, bo prihodnje leto šprintal z novim Specialized Vengeom, ki ga bo podrobneje v naslednji številki revije Bicikel predstavil Matej Zalar. Nekaj slik za pokušino pa vam je ponudil že v opisu prve vožnje z njim.


Nove pridobitve so se razveselili tudi pri Specializedu, kjer je Kittel že opravil vsa potrebna testiranja in nastavitve kolesa, kar so ovekovečili tudi s fotografskim objektivom. Marcel Kittel velja za enega najbolj prijaznih kolesarjev v pelotonu, povsem drugače kot drugi šprinterji, ki v večini veljajo za egoistične in izjemno agresivne kolesarje. Takšne kvalitete so nenazadnje nujno potrebne v šprintih, kjer je vsak milimeter lahko odločilen, a Kittel dokazuje, da lahko zmaguje tudi povsem "normalen" kolesar.

Poleg izjemnih uspehov pa Kittel slovi tudi po svoji vedno urejeni frizuri, presenetljivo dobro izgleda tudi takoj po etapah. Je pravi "šminker" na čudovitem novem Vengeu, zunanjo podobo kombinacije pa bo poizkušal pretvoriti tudi v čimveč zmag. Kljub zelo bogati karieri in zmagah na vseh treh tritedenskih preizkušnjah ima pri 27 letih najboljša leta še pred seboj.

V videoposnetku si oglejte izbor najboljših predstav Kittla, v galeriji pa fotografije z njegovega prvega srečanja s Specializedom.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ