Specializedovi kolesarji bodo z novo Torch kolekcijo v Riu zagotovo "goreli"

Specializedovi kolesarji bodo z novo Torch kolekcijo v Riu zagotovo "goreli"
03.08.2016 AVTOR: Matej Zalar
Specialized je predstavil posebno serijo, namenjeno le njihovim olimpijcem, zagotovo pa bo tako njim kot vam padla v oči.

Specialized se za svoje kolesarje, ki na dirkah dosežejo vrhunske rezultate ali so v kakšnem drugem pogledu v samem vrhu, vedno zna potruditi. Tako Peter Sagan ob vsakem novem vrhunskem dosežku vozi kolo, ki mu na svetu ni para, podobna čast pa je zdaj doletela vse Specializedove kolesarje in kolesarke.

Serijo so poimenovali Torch, kar v prevodu pomeni bakla, po olimpijski plamenici, ki bo zelo kmalu zanetila tudi olimpijski ogenj na sloviti Maracani. Goreli pa bodo tudi Specialized S-Works Tarmac, v treh ognjenih barvnih različicah, ženska verzija kolesa Specialized Amira in čelada S-Works Evade. 

Med kolesarji in kolesarkami bo Specialized zelo dobro zastopan, tako se recimo z njim v boj za zlato medaljo na cestni dirki podaja Vincenzo Nibali, ki ga mnogi uvrščajo v najožji krog favoritov, pri ženskah bo zlato s Specializedovo Amiro naskakovala svetovna prvakinja Lizzie Armitstead, na gorski dirki pa bo glavni adut kar cestni svetovni prvak Peter Sagan, ki ima zagotovo še kakšnega asa v rokavu tudi med gorskimi kolesarji. Zlato bo lovil s kolesom Specialized Epic FSR.

Ko boste v soboto popoldan gledali boj za olimpijsko zlato v Riu, bodite pozorni tudi na nove barvne kombinacije koles kolesarjev. Do takrat pa si Specializedovo linijo oglejte v videu in galeriji. 

 

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ