Sporto konferenca: "Slovenija" najboljši športni dogodek

Sporto konferenca: "Slovenija" najboljši športni dogodek
23.11.2018 AVTOR: DZ

Iz leta v leto prestižnejša Sporto konferenca je tudi letos potekala v Portorožu. Letos so v ospredje stopili organizatorji dirke po Sloveniji.

Bolj kot zgolj o kolesarki dirki po Sloveniji lahko govorimo o projektu Tour of Slovenia. Še drugič zapored smo jo lahko na TV Slovenija in na Eurosportu gledali v živo. Letos je bila dirka celo petdnevna, na startu pa so bili številni šampioni. V prvi vrsti Primož Roglič, pa Matej Mohorič, Luka Mezgec, Tadej Pogačar, Jani Brajkovič izmed slovenskih kolesarjev. Pa zvezdniki, kot so Marcel Kittel, Mark Cavendish, Rigoberto Uran, Caleb Ewan, Dylan Groenewegen, Rafal Majka ...

Celoten projekt je bil izpeljan odlično in vsekakor lepo sprejet med gledalci. Očitno so to prepoznali tudi strokovnjaki na področju marketinga. Na Sporto konferenci so projekt Tour of Slovenia razglasili za najboljši športni dogodek. Nagrado so prejeli pri moštvu Adria Mobil. Sicer pa bo naslednja dirka po Sloveniji stopila še stopničko više, saj bo postala dirka ekstra kategorije.

Značke: Dirka po Sloveniji
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ