Spoznajte dres Primoža Rogliča

Spoznajte dres Primoža Rogliča
15.12.2015 AVTOR: D. Z.
Vrstijo se predstavitve dresov ekip za sezono 2016. Zdaj so dres predstavili tudi pri moštvu LottoNL Jumbo. Za to ekipo bo vozil tudi Primož Roglič.

Nizozemska ekipa LottoNL Jumbo je predstavila nov dres za sezono 2016. Ker sponzorji ostajajo isti, se tudi barve dresov niso spremenile. Gre za dve prevladujoči barvi. Rumeno in belo. Prisotna je tudi črna. Zgornji del je bele barve, več pa je vseeno rumene. Na tem delu je s črnimi črkami zapisan sponzor LottoNL Jumbo. Boka sta črna, z belo barvo pa piše brandloyalty. Na sprednji strani je viden tudi napis Bianchi.

Rokava sta bele barve. Tudi tam je napis glavnega sponzorja. Hlače so črne, spodnji del hlačnikov je rumen. Na obeh strah je sponzor zapisan z rumeno barvo, na zadnji strani pa sta logotipa proizvajalca dresov SMS Santini in napis Lotto. Hrbtna stran dresa je rumena, do izraza pa pride velik napis LottoNL Jumbo. Sicer pa je v to ekipo pred sezono 2016 prestopil tudi Primož Roglič, tako da bomo ekipo vsekakor bolj podrobno spremljali kot do zdaj.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ