Spoznajte Feltov najboljši izdelek (video)

Spoznajte Feltov najboljši izdelek (video)
19.02.2013 AVTOR: D. Z.
V priloženem video prispevku si lahko ogledate, kako Jim Felt predstavi kolo Felt, ki ga uporabljajo kolesarji Argos Shimana, torej tudi Luka Mezgec.

»Na trgu je ogromno dobrih koles, « začne Jim Felt, a potem predstavi prednosti, zakaj je njegov Felt najboljša izbira in zakaj so se odločili, da podprejo moštvo Argos Shimano. »Veliko podjetij bo izbiralo bližnjice. Okvirje bodo izbrali iz katalogov in se nanje zgolj podpisali. Mi pa smo ponosni na to, da je kolo stoodstotno naš proizvod, « je med drugim še pojasnil Felt.

»Ti fantje imajo zagotovo prednost. Če govorite s kolesarji iz karavane in kolesarji iz ostalih ekip, vam bodo priznali, da imaš s kolesom Felt brez dvoma prednost, « je še dejal Felt. Obenem je priznal, da je njihov paradni konj model F1. »Ko pride do sponzoriranja neke ekipe, potem tukaj gledamo, predvsem na to, katere sponzorje še imajo pri ekipi, « je še pojasnil in poudaril, da so lahko srečni, da sodelujejo s Shimanom in ponudnikom komponent Pro.

»Kar nas loči ob mnogih drugih proizvajalcev koles je, da znamo poslušati. Potrebujemo feedback od profesionalnih kolesarjev. Sam kolo lahko preizkusim, a moja ocena ne bo taka, kot jo lahko dajo profiji. Lahko nam povejo, če je kaj narobe. Napako popravimo in naredimo boljše kolo, « je še zaključil Felt. Sicer pa si celoten prispevek lahko ogledate v nadaljevanju.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ