Spoznajte Movistarjeva nova oblačila

Spoznajte Movistarjeva nova oblačila
04.11.2016 AVTOR: D. Z.
Nairo Quintana, Alejandro Valverde ... v kakšnih dresih bodo vozili člani moštva Movistar? Španci so razkrili drese ...

Sezona se je šele dobro končala, ekipe pa se že pripravljajo na novo. Številne so že imele prve spoznavne priprave. Sky je že razkril nov dres, zdaj je prišel na vrsto Skyev veliki tekmec na tritedenskih dirkah Movistar.

V tej ekipi bosta tudi v naslednji sezoni vozila Nairo Quintana in Alejandro Valverde, ki sta vsekakor prva zvezdnika. Kaj pa dres? Drastičnih sprememb ni. Endura ostaja opremljevalec, Movistar pa ostaja glavni sponzor. Torej. Dres je temno moder z odtenki zelene. Logotip M je nekoliko drugačen. Celoten napis Movistar je na bokih in ovratniku. V primerjavi z letošnjim dresom je precej manj bele barve.

Na koncu rokavov je prisoten zelena pas. Na sprednji strani je opazen napis Canyon, torej opremljevalec s kolesi. Pa Endura, na rokavih pa O2. Na hlačkah je napis Movistar. Na hrbtni strani bo nad logotipom M še vsak kolesar imel svoje 'twitter ime '. "Pri izdelavi in oblikovanju smo tesno sodelovali s kolesarji in osebjem. Tako kot v preteklih letih, ne gre zgolj za zunanji videz, ampak za precej več, " je dejal predstavnik Endure Jim McFarlane. Endura je namreč dres razavila tudi s pomočjo testiranj v vetrovniku mošva iz formule ena Mercedes AMG Petronas.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ