Spoznajte Specialized v "svetovnih barvah" (video)

Spoznajte Specialized v "svetovnih barvah" (video)
04.10.2014 AVTOR: D. Z.
V nedeljo bo na sporedu še zadnja izmed enodnevnih klasik - dirka po Lombardiji. Michal Kwiatkowski je pokazal majico in kolo v barvah svetovnega prvaka.

V nedeljo je Michal Kwiatkowski v Ponferradi zasluženo postal svetovni prvak in kasneje oblekel prestižno mavrično majico. In v teh dneh so bili sponzorji moštva Omega Pharma Quick Step, kjer Kwiatkowski tudi vozi, zelo zaposleni.

Tako je lahko Kwiatkowski dan pred dirko po Lombardiji, ki naj bi bila za 24-letnega Poljaka tudi zadnja v tej sezoni, predstavil majico svetovnega prvaka. Seveda popisano s sponzorji ekipe. Obenem pa so se potrudili tudi pri proizvajalcu koles Specializedu. Kwiatkowski bo uporabljal okvir Tarmac. Okvir si lahko ogledate v priloženi fotografiji, ki so jo poslali iz belgijskega moštva.

»Hotel sem ustvariti neko umetniško interpretacijo mavričnih barv. Zgledoval sem se po ameriškem ekspresionističnem slikarju Jacksonu Polocku, « je za cyclingnews.com pojasnil grafični oblikovalec Ron Jones. Sicer pa bo tako pobarvano kolo Kwiatkowski uporabljal skozi celotno sezono 2015, takih modelov pa naj bi prodali v omejeni seriji. Zgolj petsto.

Kwiatkowski bo uporabljal tudi posebej zanj pobarvano čelado Specialized Evade. »Včeraj sem videl majico in zato sem potem tudi slabo spal. V majici sem enkrat skočil na posteljo, kar je bilo kar zabavno. Ob meni je bilo tudi kolo. A vseeno sem spal v svoji pižami. Po pravici povedano, razmišljal sem o tem, kako bom izgledal danes na treningu, « je medijem priznal Michal Kwiatkowski.

»Občutek, ko oblečeš mavrično majico, je neverjeten. O tem, kako opazna bo ta majica, nisem razmišljal. Skupaj s kolesom. Vse se ujema in mislim, da dobro prikazuje naslov prvaka. Ponosen sem na to, kako se vse ujema, « je v uradni izjavi za javnost še dodal Kwiatkowski.

Kwiatkowski in "srečanje" z mavrično majico in kolesom

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ