Spoznajte tako zasvojljivo kolo, da so ga poimenovali kar Heroin

Spoznajte tako zasvojljivo kolo, da so ga poimenovali kar Heroin
25.06.2016 AVTOR: Nejc Grilc
Francoska znamka Heroin je po dveh letih izboljšav in testiranj naposled predstavila luksuzno kolo, ki bo na voljo le nekaterim srečnim izbrancem.

Več informacij o kolesu Heroin lahko najdete na njihovi spletni strani - www.heroin-project.com/en/vel o-heroin-exclusif.php

Heroin je v vsem posebno in drzno kolo, od imena dalje. Oblikovano in sestavljeno je v Franciji, karbonske dele pa so naročili v Italiji in so produkt malih obrtnikov in strokovnjakov, ki se naročil večjih znamk niti ne lotevajo.

To kolesu daje pridih ekskluzivnosti, ki je dopolnjen z najboljšo "standardno " opremo - Shimanovo elektronsko skupino Dura-Ace Di2, Rotorjevimi gonilkami in Hutchinsonovimi plašči. Sedežna opora, krmilna opora in krmilo so izdelani in oblikovani za vsakega kupca posebej, zato so možni tudi delni popravki pri geometriji, da bi kolo vsakemu naročniku služilo kar najbolje.

Izdelali bodo le 349 koles v mat črni barvi, ki niti na okviru niti na obročnikih nima nobenega dodanega detajla in zato resnično deluje izjemno elegantno. Bo pa kolo za vašo denarnico, tako kot heroin za človeško telo, imelo katastrofalne posledice. Vsako kolo namreč stane nič manj kot 17 000 dolarjev, kar je približno 15 300 evrov. 

 

Značke: Cestno
Komentarji
Ta novica še nima komentarjev
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ