Spoznajte tako zasvojljivo kolo, da so ga poimenovali kar Heroin

Spoznajte tako zasvojljivo kolo, da so ga poimenovali kar Heroin
25.06.2016 AVTOR: Matej Zalar
Francoska znamka Heroin je po dveh letih izboljšav in testiranj naposled predstavila luksuzno kolo, ki bo na voljo le nekaterim srečnim izbrancem.

Več informacij o kolesu Heroin lahko najdete na njihovi spletni strani - www.heroin-project.com/en/vel o-heroin-exclusif.php

Heroin je v vsem posebno in drzno kolo, od imena dalje. Oblikovano in sestavljeno je v Franciji, karbonske dele pa so naročili v Italiji in so produkt malih obrtnikov in strokovnjakov, ki se naročil večjih znamk niti ne lotevajo.

To kolesu daje pridih ekskluzivnosti, ki je dopolnjen z najboljšo "standardno " opremo - Shimanovo elektronsko skupino Dura-Ace Di2, Rotorjevimi gonilkami in Hutchinsonovimi plašči. Sedežna opora, krmilna opora in krmilo so izdelani in oblikovani za vsakega kupca posebej, zato so možni tudi delni popravki pri geometriji, da bi kolo vsakemu naročniku služilo kar najbolje.

Izdelali bodo le 349 koles v mat črni barvi, ki niti na okviru niti na obročnikih nima nobenega dodanega detajla in zato resnično deluje izjemno elegantno. Bo pa kolo za vašo denarnico, tako kot heroin za človeško telo

Vas zanima več?
Celoten članek si lahko preberete v zadnji izdaji revije Bicikel.com!
Še niste naročeni?
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ